Mijn passie voor koken is al vroeg onstaan.Hierdoor ik heb de opleiding Zelfstandig kok bij het Roc te Middelburg gevolgd en deze met cum laude afgesloten op het Zeeland College.
Daarna heb ik in veel restaurants gewerkt zoals:
Inter Scaldis te Kruiningen http://www.interscaldes.eu/
Restaurant de Stadsschuur http://www.stadsschuur.nl/
Restaurant de Oranjeplaat http://www.restaurantoranjeplaat.nl/
Hotel Kurhaus te Scheveningen http://www.steigenberger.com/en/Scheveningen_Den_Haag/?source=NLSH
Restaurant de Zeekoe
Restaurant The Boathouse
Restaurant Soif http://www.so-if.nl/welkom/
Restaurant het Station http://www.hetstationvlissingen.nl/
Brasserie Evertsen http://www.brasserieevertsen.nl/
Restaurant het kraaienest http://www.restauranthetkraaienest.nl/
ROC Zeeland http://www.scalda.nl/portal/page/portal/web
Moller College te Ossendrecht http://www.mollercollegezwh.nl/home/welkom.html